payday loans
image image image image
Domotica
Domotica

Een domotica systeem registreert uw wensen tot in het kleinste detail. Zo kunt u vanuit een centrale plaats verlichting, verwarming, audio, ... bedienen.

Meer info
Inbraakbeveiliging
Inbraakbeveiliging

Inbraken bij bedrijven en woningen zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Daarom is een goede inbraakbeveiliging geen overbodige luxe.

Meer info
Camerabewaking
Camerabewaking

Camera's maken niet alleen een belangrijk deel uit van de inbraak beveiliging, maar ook inbraak preventie. Een camera in het zicht schrikt potentiƫle inbrekers af.

Meer info
Automatisatie
Automatisatie

Verschillende types motoren voor onder andere bestaande poorten en nieuwe poorten. Voor bijna elk type poort en situatie is er wel een aandrijving leverbaar.

Meer info

Domotica

Domotica gaat over moderne elektriciteit die in hoge mate het comfort van uw woning verhoogt. Domotica staat naast comfort ook veiligheid, en energiebesparing. Dobes biedt domotica-gerichte totaaloplossingen op gebied van comfort, automatisatie en veiligheid, rekening houdend met uw wensen.

Inbraakbeveiliging

Inbraken bij bedrijven en woningen zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenlevingen. Inbraakbeveiliging is dus erg belangrijk. Inbraakbeveiliging speelt zich af op vele vlakken. Inbraakpreventie, alarminstallaties,... Inbraken zijn altijd mogelijk. Dobes verzorgt inbraakbeveiligingen, die effectief zijn en geen bedreiging vormen voor uw wooncomfort. Deze inbraakbeveiliging garandeert u dit terechte veiligheidsgevoel.Dobes verzorgt inbraakbeveiliging voor bedrijven en particulieren.