payday loans
image image image image

Gespecialiseerd in Domotica

Domotica - Comfort en stijl

Domotica, het woord van deze tijd, gaat over moderne elektriciteit die in hoge mate het comfort en de veiligheid in uw woning verhoogt en die kordaat de schaar in uw energiefactuur zet.

Met domotica 'dirigeert' u de verwarming, verlichting, ventilatie, elektrische toestellen, zonnewering, audio, de toegangscontrole enzovoort. Door domotica worden deze verschillende facetten van uw huis opgenomen in een globaal systeem. Op die manier zorgt domotica dat alles optimaal en zo energiezuinig mogelijk werkt.

Even de verschillende voordelen van domotica op een rijtje gezet:

  • Domotica verhoogt het comfort
  • Domotica verbetert de veiligheid van uw woning
  • Domotica is ecologisch wegens het optimale energieverbruik

Meer informatie over Domotica? Klik op één van de onderstaande links om meer informatie ove rhet onderwerp te bekomen, of contacteer ons vrijblijvend!

  • De bediening van domotica
  • Temperatuurregeling met domotica
  • Audio door middel van domotica
  • Verluchting door domotica
Een voorbeeld Van Domotica

Uit het leven gegrepen

Maandagmorgen, 6u30. Wel het begin van een werkweek maar voor Peter hoeft het geen baaldag te zijn: hij ontwaakt immers met een zacht muziekje op de achtergrond, kan zich wassen in een lekker warme badkamer en het zal een aangenaam ontbijt worden want Peter heeft zijn domoticasysteem zo geprogrammeerd dat de badkamer en keuken tijdelijk lekker verwarmd zijn, dat het koffiezetapparaat een tiental minuutjes voor zijn uur van ontwaken opgesprongen is en dat de radiozender in alle ruimtes dezelfde blijft zodat hij het nieuws kan volgen.

Na een ontspannen start van de dag vertrekt Peter met de auto naar zijn werk. Met een enkele drukknop kan hij de elektrische toestellen en lichtpunten in zijn woning afzetten en, dus geen zorgen meer zoals: is het koffiezetapparaat afgezet? Branden de lichten in de keuken nog? Enkel nog het alarmsysteem inschakelen en Peter kan met een gerust hart vertrekken.

Na een harde dag werken, en zeker op een maandag, kijkt Peter 's avonds terug uit naar zijn thuiskomst: door het automatisch openen van de garagepoort is in huis de nodige sfeerverlichting al aangegaan, zijn de rolluiken neergelaten, staat een zacht muziekje op. Kortom, een fijne verwelkoming en de avond is weer goed begonnen.

U ziet het: met domotica in huis haalt u het beste in uw huis naar boven. Met een eenvoudige bediening kan u het programma op elk moment aanpassen aan uw behoeftes. Steek in elk geval uw licht op over hoe meerwaarde toe te voegen aan uw woning. Met het huis dat u vandaag (ver)bouwt, neemt u immers belangrijke beslissingen die uw levensstijl in de toekomst zullen beinvloeden.

Algemene informatie over Dobes Domotica?